Bedrijfsprofiel

M den Oudsten buigwerken is gespecialiseerd in lasersnijden, plasmasnijden, zetten, plaatwalsen, profielwalsen en knippen van metaal & staal. Wij bestaan sinds 1993, sindsdien zijn we continue bezig met het uitbreiden, verbeteren en moderniseren van ons bedrijf.

Het resultaat is een  machinepark dat behoort tot één van de modernste en meest uitgebreide van Nederland, zelfs van Europa en omvat onder andere diverse lasersnijmachines met een groot bereik, twee kantbanken van 15 meter, plaatwalsen en de grootste profielwals van Europa. Daarnaast hebben wij binnen ons bedrijf een team van ervaren specialisten die ervoor zorgen dat uw producten snel en vakkundig worden gefabriceerd.

Onze organisatie is zodanig ingericht dat de lijnen naar de productie kort blijven. M. den Oudsten Buigwerken B.V.  blinkt dan ook uit in het handhaven van korte levertijden. Normaal gesproken zitten er slechts vijf werkdagen tussen de opdrachtbevestiging en het uitleveren van materiaal. Dit is mogelijk door ons moderne machinepark, maar ook doordat we permanent een grote voorraad standaardplaten hebben.

Ons bedrijf is centraal gelegen in Nederland op industrieterrein Remmerden te Rhenen. Wij hebben ons in de afgelopen jaren bewezen als een betrouwbare leverancier voor diverse bedrijven in onder andere de apparaten –en machinebouw, staal –en constructiebouw, trailerbouw, jacht –en scheepbouw en de weg – en waterbouw.

Kortom M. den Oudsten Buigwerken B.V. is uw ideale partner voor het buigen, snijden en zetten van metaal & staal.