M. den Oudsten Buigwerken B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

leidend in Europa

N

vakkundig en flexibel

N

grote voorraad

Home / Kanten van staal

Kanten van staal


 

Het kanten van staal gebeurt met onze geavanceerde kantmachines. Deze machines zijn in staat om zowel kleine staalplaten als grote platen te verwerken. Wilt u het kanten van staal laten uitvoeren door een bedrijf dat hierin ruime ervaring heeft dan zit u goed bij M. den Oudsten Buigwerken in Rhenen. Wij hebben inmiddels ruime ervaring met het verwerken van staal op verschillende manieren en kunnen daarom nagenoeg iedere opdracht voor diverse disciplines voor u uitvoeren.

 

Het kanten van staal voor tientallen toepassingen

Staal wordt gebruikt in heel veel disciplines. De scheepsbouw is wellicht één van de bekendste. Maar bij ons bedrijf in Rhenen worden niet alleen platen gebogen en gezet voor de scheepsbouw. We werken ook voor bedrijven die in de infrastructuur actief zijn, voor bedrijven in de transportsector, in de staalbouw en de machinebouw. In alle sectoren waar industrieel staal gebruikt wordt en waar dat staal gebogen moet worden zijn wij actief met het kanten van staal. U kunt daarbij rekenen op onze deskundigheid en op snelle levering van uw opdracht.

Laat staal op een deskundige manier kanten

Als u een bedrijf in Rhenen nodig heeft voor het kanten van staal of bijvoorbeeld snijwerk, neem dan contact met ons op. M. den Oudsten Buigwerken is een ervaren bedrijf als het gaat om het verwerken van staal in alle mogelijke vormen. U hoeft zelf geen staal aan te leveren. Wij hebben altijd staal op voorraad. Natuurlijk kunnen wij ook gebruikmaken van uw eigen staal. U kunt uw verzoek om een offerte doorgeven via het contactformulier. Voor al uw vragen zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0317 – 61 66 46.

Neem direct contact op!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.