M. den Oudsten Buigwerken B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

leidend in Europa

N

vakkundig en flexibel

N

grote voorraad

Home / Kanten van staal

Kanten van staal


Het kanten van staal gebeurt met onze geavanceerde kantmachines. Deze machines zijn in staat om zowel kleine staalplaten als grote platen te verwerken. Wilt u het kanten van staal laten uitvoeren door een bedrijf dat hierin ruime ervaring heeft, dan zit u goed bij M. den Oudsten Buigwerken uit Rhenen, nabij Veenendaal. Wij hebben inmiddels ruime ervaring met het verwerken van staal op verschillende manieren en voeren daarom nagenoeg iedere opdracht in diverse disciplines voor u uit.

 

Het kanten van staal voor tientallen toepassingen

Het kanten van staal is relevant in diverse disciplines. De scheepsbouw is wellicht één van de bekendste. Wij buigen en zetten echter niet alleen platen voor de scheepsbouw. We werken ook voor bedrijven die in de infrastructuur actief zijn, voor bedrijven in de transportsector, in de staalbouw en in de machinebouw. In alle sectoren waar ze industrieel staal gebruiken en buigen, zijn wij actief met het walsen van staal om bijvoorbeeld troggen te creëren. U rekent daarbij op onze deskundigheid en op snelle levering van uw opdracht.

Laat staal op een deskundige manier kanten

Als u een bedrijf nodig heeft voor het kanten van staal of bijvoorbeeld snijwerk, neem dan contact met ons op. M. den Oudsten Buigwerken is een ervaren bedrijf in het verwerken van staal in alle mogelijke vormen. U hoeft zelf geen staal te leveren, wij hebben namelijk altijd staal op voorraad. Natuurlijk kan u wel zelf staal leveren zodat wij dit kunnen gebruiken. Vraag nu een offerte aan via het contactformulier. Voor al uw vragen zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0317 – 61 66 46. Schroom niet en neem contact met ons op.

Neem direct contact op!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.