Den Oudsten staalservice B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

leidend in Europa

N

vakkundig en flexibel

N

grote voorraad

Home / Lasersnijden

Lasersnijden


Lasersnijden wordt vooral toegepast voor het bewerken van staal. Het is nauwkeuriger dan andere methodes, zoals plasmasnijden of autogeen-snijden. Het is dan ook een uitstekende methode voor precieze bewerkingen. Bij lang lasersnijden treedt nauwelijks vervorming op vanwege de geringe warmte waaraan het metaal, zoals staal, wordt blootgesteld. Nabewerking is ook in veel gevallen niet nodig. Bij Den Oudsten staalservice B.V. uit Rhenen, nabij Utrecht, beschikken we over vijf machines voor lang lasersnijden. Hiermee voeren wij groot lasersnijwerk uit, waarmee we bijvoorbeeld staal, aluminium en rvs bewerken.

Lasersnijden wordt in verschillende industrieën toegepast

Lang lasersnijwerk wordt toegepast in alle industrieën die met verschillende metalen, zoals staal, werken. Groot lasersnijwerk maakt het mogelijk om metalen platen van 60 x 4,5 meter te bewerken. Daarnaast kan tekst of belijning op het metaal worden aangebracht indien de klant dit wenst. De toepassingsmogelijkheden van deze bewerkingsmethode zijn eindeloos. Naast groot lasersnijwerk snijden we uiteraard ook kleine materialen met een zeer grote precisie. Tijdens het zetten van plaatwerk voorzien wij de platen bijvoorbeeld van laskanten om snelle verwerking mogelijk te maken.

Vraag nu een offerte aan voor uw opdracht

Uw opdrachten voor lang laserwerk voeren onze specialisten snel en efficiënt uit dankzij onze standaardvoorraad van zo’n 600 ton staal. Daarnaast bestaat ons uitgebreide machinepark bestaande onder andere uit plaatwalsen en 3D-kokerlasers. Bel voor een vrijblijvende prijsopgave met telefoonnummer 0317 – 61 66 46 of gebruik het contactformulier als u vragen heeft over onze diensten of over ons bedrijf. Elke opdracht als het gaat om lang lasersnijden van staal of groot lasersnijwerk leveren wij vlot en volledig naar wens voor u op.

Neem direct contact op!


  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.