M. den Oudsten Buigwerken B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

leidend in Europa

N

vakkundig en flexibel

N

grote voorraad

Home / Plaatbewerking

Plaatbewerking


 

Plaatbewerking is een discipline die lang niet iedereen beheerst. Het is echt vakwerk dat niet door iedereen uitgevoerd kan worden. Wij hebben er feeling voor en daarnaast werken wij uiteraard met de allerbeste en modernste machines. U kunt uw plaatbewerking dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Wij kunnen platen bewerken van klein tot extreem groot formaat. Of u nu een opdracht heeft voor platen voor de scheepsbouw of voor een halffabricaat voor de machinebouw. U kunt bij M. den Oudsten Buigwerken in Rhenen terecht voor deskundige uitvoering van uw klus.

Deskundige plaatbewerking voor diverse disciplines

Wij voeren al vele jaren vakkundige plaatbewerking uit voor verschillende disciplines. Bij infrastructuur opdrachten wordt vaak met staal gewerkt voor bruggen en dergelijke. In het transport worden voor auto’s gebogen platen gebruikt. Daarnaast houden wij ons bezig met plaatbewerking voor de metaalbouw en de machinebouw. Hierbij gaat het soms om platen van ruim 15 meter maar soms ook om zeer secure plaatbewerking van kleine onderdelen.

 

Bij ons is uw opdracht in goede handen

Gun uw opdracht voor plaatbewerking aan M. den Oudsten Buigwerken Rhenen. Dan kunt u er op vertrouwen dat wij deze met de grootst mogelijke zorg zullen uitvoeren. Wij beschikken standaard over een grote voorraad staal van ruim 600 ton in ons magazijn. U hoeft dus niet voor iedere opdracht zelf uw grondstoffen aan te leveren. Wij zijn dagelijks geopend voor laden en lossen tussen 7.30 en 16.30, behalve op vrijdag, dan sluit ons laaddock om 12.00 uur. Voor meer informatie kunt u ons bellen op telefoonnummer 0317 – 61 66 46 of een bericht sturen via het contactformulier.

Neem direct contact op!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.