M. den Oudsten Buigwerken B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

leidend in Europa

N

vakkundig en flexibel

N

grote voorraad

Home / Plaatbewerking

Plaatbewerking


 

Plaatbewerking is een discipline die lang niet iedereen beheerst. Het is echt vakwerk dat niet iedereen kan uitvoeren. Wij hebben hier ervaring mee en daarnaast werken wij uiteraard met de allerbeste en modernste machines. Laat uw plaatbewerking dan ook met een gerust hart aan ons over. Wij bewerken platen van klein tot extreem groot formaat. Of u nu een opdracht heeft voor platen voor de scheepsbouw of voor een halffabricaat voor de machinebouw. U kunt bij M. den Oudsten Buigwerken uit Rhenen, nabij Veenendaal, terecht voor deskundige uitvoering van uw klus.

 

Deskundige plaatbewerking voor diverse disciplines

Wij voeren al vele jaren vakkundige plaatbewerking uit voor verschillende disciplines. In de infrastructuur wordt vaak met staal gewerkt voor bijvoorbeeld bruggen. In het transport gebruiken ze gebogen platen voor auto’s. Daarnaast houden wij ons bezig met plaatbewerking voor de metaalbouw en de machinebouw. Hierbij gaat het soms om platen van ruim 15 meter maar soms ook om zeer secure plaatbewerking van kleine onderdelen.

 

Plaats uw opdracht in onze capabele handen

Laat uw opdracht voor plaatbewerking uitvoeren door M. den Oudsten Buigwerken. Wij voeren uw opdracht met de grootst mogelijke zorg uit. Wij beschikken standaard over een grote voorraad staal van ruim 600 ton in ons magazijn. U hoeft dus niet voor iedere opdracht, zoals het zetten van troggen, zelf uw grondstoffen aan te leveren. Voor meer informatie belt u ons op het nummer 0317 – 61 66 46 of stuur een bericht via het contactformulier. We horen graag van u.

Neem direct contact op!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.