M. den Oudsten Buigwerken B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

leidend in Europa

N

vakkundig en flexibel

N

grote voorraad

Home / Plasmasnijden

Plasmasnijden


 

Plasmasnijden wordt vooral toegepast op staal met een dikte tussen de 20 en 50 millimeter. Plasmasnijden is veel nauwkeuriger dan autogeen snijden. Het grote voordeel is dat plasmasnijden veel sneller gaat dan laser snijden. Daar komt nog bij dat plasmasnijden mogelijk is tot een dikte van maximaal 50 mm. Als u een klus heeft waarbij bijvoorbeeld veel platen staal gesneden moeten worden dan is dit een prima optie.

Snel werken is mogelijk bij plasmasnijden

Omdat we bij M. den Oudsten Buigwerken in Rhenen beschikken over een plasma snijtafel met twee snijkoppen kunnen er twee identieke producten tegelijk gesneden worden. Daarom kunnen we uw opdracht zeer snel opleveren. Zodra de machine goed is ingesteld gaat het snijden letterlijk in sneltreinvaart. Elke kop op de plasmasnijmachine is voorzien van een hoekverdraaiingssysteem, waarmee de snijkop onder elke gewenste hoek tot circa 45 graden ten opzichte van de plaat kan worden gedraaid. Hiermee kunnen er direct laskanten worden aangebracht, op een nauwkeurige en snelle manier.

 

Heeft u een opdracht voor onze plasma snijmachine?

Wilt u dat uw stalen platen nauwkeurig maar ook snel worden gesneden? Dan is plasmasnijden een methode die daar goed bij past. Twijfelt u of plasmasnijden wel of niet geschikt is, neemt u dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via telefoonnummer 0317 – 61 66 46. Daarnaast is het mogelijk ons een bericht te sturen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u een offerte te sturen of uw vraag deskundig te beantwoorden.

Neem direct contact op!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.