M. den Oudsten Buigwerken B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

leidend in Europa

N

vakkundig en flexibel

N

grote voorraad

Home / Plasmasnijden

Plasmasnijden


 

Plasmasnijden wordt vooral toegepast op staal met een dikte tussen de 20 en 50 millimeter. Plasmasnijden is veel nauwkeuriger dan autogeen snijden. Het grote voordeel is dat plasmasnijden veel sneller gaat dan laser snijden. Daarnaast is plasmasnijden mogelijk tot een dikte van maximaal 50 millimeter. Het is dus een prima optie wanneer u een klus heeft waarbij u veel staalplaten wenst te snijden.

 

Snel werken is mogelijk bij plasmasnijden

We beschikken bij M. den Oudsten Buigwerken uit Rhenen, omgeving Veenendaal, over een plasma snijtafel met twee snijkoppen. Hierdoor snijden wij twee identieke producten tegelijk en leveren we uw opdracht zeer snel op. Zodra de machine goed is ingesteld gaat het snijden letterlijk in sneltreinvaart. Elke kop op de plasmasnijmachine is voorzien van een hoekverdraaiingssysteem, waarmee de snijkop onder elke gewenste hoek tot circa 45 graden ten opzichte van de plaat kan draaien. Hiermee brengen we direct laskanten aan op een nauwkeurige en snelle manier.

 

Laat onze plasma snijmachine uw opdracht uitvoeren

Wilt u uw stalen platen nauwkeurig maar ook snel snijden? Dan is plasmasnijden een methode die daar goed bij past. Twijfelt u of plasmasnijden geschikt voor u? Neem dan gerust contact met ons op. We adviseren u graag over de passende methode van staalbewerking, zoals profielen togen. U bereikt ons via telefoonnummer 0317 – 61 66 46 of door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u een offerte te sturen of uw vraag deskundig te beantwoorden.

Neem direct contact op!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.