M. den Oudsten Buigwerken B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

leidend in Europa

N

vakkundig en flexibel

N

grote voorraad

Home / Profielwals

Profielwals


 

Met onze profielwals kunnen wij diverse materialen walsen in door u gewenste vormen. Het gaat hierbij onder andere om strippen, buizen, kokers en HE-M balken tot 1000 millimeter. Voor deze balken gebruiken wij onze Beambender profielwals, de grootste van Europa. Wat uw wensen ook zijn, M. den Oudsten Buigwerken in Rhenen kan snel leveren en uiteraard staan wij garant voor uitstekende kwaliteit. Daarom zijn wij ook NEN-1090 gecertificeerd en overstempelbevoegd.

Plaatwerken en profielwalsen onder één dak

Vaak moet u voor een profielwals opdracht en plaatbewerking naar twee verschillende bedrijven. Wij voeren beide disciplines onder hetzelfde dak voor u uit. Dat scheelt niet alleen tijd maar uiteraard ook kosten. U hebt slechts met één partij te maken waardoor de lijnen voor overleg altijd kort zijn en u snel afspraken kunt maken voor het bewerken van materialen. Ons bedrijf verleent onder andere diensten aan de machinebouw, scheepsbouw en infrastructuur. Dankzij onze ruime ervaring met de profielwals kunnen wij nagenoeg iedere opdracht voor u uitvoeren.

 

Wilt u uw profielwals opdracht laten uitvoeren door de professional?

Als u op zoek bent naar een professioneel en ervaren bedrijf voor een profielwals opdracht dan bent u bij M. den Oudsten Buigwerken in Rhenen aan het juiste adres. Wij zullen uw order met de grootst mogelijke deskundigheid uitvoeren. Ook voor advies over zwaar zetwerk en het zetten en knippen van verschillende materialen kunt u een beroep op ons doen. Wilt u een offerte aanvragen? Gebruik dan het speciale contactformulier op de website. Heeft u specifieke vragen, belt u ons dan op telefoonnummer 0317 – 61 66 46.

Neem direct contact op!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.