M. den Oudsten Buigwerken B.V.

Ons streven is om zowel in Nederland als in Europa een toonaangevend bedrijf op het gebied van gefabriceerde halffabricaten te zijn en te blijven. Daarbij willen wij nu en in de toekomst een onderscheidende organisatie zijn waarbij vakmanschap, innovatie en goed ondernemerschap centraal staan.

Vragen? Bel direct!
N

leidend in Europa

N

vakkundig en flexibel

N

grote voorraad

Home / Walsen van staal

Walsen van staal


Het walsen van staal is één van de disciplines waar M. den Oudsten Buigwerken uit Rhenen, nabij Veenendaal, in uitblinkt. U kunt bij ons terecht voor standaardwalswerk. Wij hebben een aparte afdeling waar onze profielwalsen voor u klaar staan. Het walsen van staal is voor ons dagelijks werk waardoor u zeker weet dat uw opdracht bij ons in goede handen is.

 

De diverse toepassingen van het walsen van staal

Het walsen van staal heeft verschillende toepassingen. M. den Oudsten Buigwerken is gespecialiseerd in diverse walstechnieken. Denkt u hierbij aan 3D-walswerk zoals trapbomen en het walsen van profielen met meerdere stralen. Daarnaast beschikken wij over verschillende walsrollen waarmee wij onder andere UNP-balken, HE-balken en IK-balken verwerken. Daarnaast maken wij voor u kokers, strippen en buizen van staal in iedere gewenste maat.

Vraag bij ons een offerte aan voor staalwalsen

Wilt u het walsen van staal laten uitvoeren door een ervaren bedrijf? Neem dan vandaag nog contact op met M. den Oudsten Buigwerken. Wij sturen u dan een marktconforme offerte voor uw opdracht die uiteraard volledig vrijblijvend is. U vraagt deze aantrekkelijke offerte eenvoudig aan via ons contactformulier. Heeft u liever telefonisch contact zodat we direct zaken kunnen bespreken? Belt u ons dan op telefoonnummer 0317 – 61 66 46. Wij werken snel en efficiënt. Bovendien hebben wij altijd staal op voorraad. Het is dus mogelijk om direct te starten met uw opdracht zonder dat u eerst zelf het materiaal aanlevert. Laat ons dus uw opdracht uitvoeren.

Neem direct contact op!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.